Laddar

Jaktvillan

Carl Fredrik Liljevalch lät åren 1896-97 uppföra Medstugans jaktvilla efter ritningar av arkitekt Agi Lindegren. Denna jaktvilla som är centralt belägen på våra 16.500 hektar utgör basen för våra jakter. Den finns stor känsla av jaktlig tradition i väggarna på Medstugan. Här har jägare bott från sekelskiftet och ett troféskåp vittnar om hur jakten bedrevs på den tiden. Medstugan har under åren attraherat såväl kungligheter som utländska storviltjägare. Från detta fantastiska kulturminne utgår vi på morgonen efter frukost till fots eller med helikopter.

Middagar och frukost äts i någon av våra två matsalar medan dagens jakthistorier berättas med fördel framför brasan i salongen. Efter en spännande och krävande jaktdag kan bastun i villan vara väl passande.

 

Läs mer

Oftast äter vi lunchen ute på markerna eller vid någon av våra jaktstugor för att maximera jaktdagen. Då vi anser att maten och drycken är en mycket viktig del i helhetsupplevelsen presenteras den närmare under rubriken ”Smakupplevelse”.

Vid sidan av Medstugan har vi två jaktstugor på markerna. Dessa två stugor är av mer enkel karaktär men ändå ombonat. Vedeldat och utedass. Maten levereras dagligen till jaktstugan så ni kan njuta av högklassig mat som vår kock har lagat i Jaktvillan. För ripjägaren så jagar vi ända fram till dörren på stugan. Mer naturnära och mitt i jakten går det inte att bo!

Det tar knappt 1,5 timme från Östersunds flygplats till Medstugan med bil. Från Trondheims flygplats är det knappt 2 timmar.

Stäng
VISA BILDER
Stäng
HJÄRTAT