Laddar

En smakupplevelse

Älgen, ripan, öringen, renen, svampen och bären, ja listan går att göra ännu längre. Men den beskriver råvaror vi tar från våra egna marker. Inte nog med att det är fantastiska råvaror som bjuder dig på en kulinarisk resa genom våra jaktmarker, det är också ett sätt för oss att garantera att endast den bästa kvaliteten av mat hamnar på din tallrik.

Vi anser att maten och drycken är en mycket viktig del av jakten. Inte minst ger det oss en njutning efter en hård jaktdag i goda vänner sällskap, men det ger oss också en tillfredställelse att vi tar vara på det vi skjuter och förädlar det till fulländning. Det är för oss ett sätt att respektera viltet.

Läs mer

Vår kock lagar inte bara maten, han styckar själv köttet och fiskar öringen som hamnar på din tallrik. I slutänden handlar det om kvalitet, smak och presentation och där är vår kock minutiöst noggrann.

Givetvis blir ingen middag komplett utan väl valda drycker till maten. Vår Sommelier selekterar viner med stor omsorg utifrån våra menyer. Givetvis återfinns en del klassiker i vinlistan med framför allt läggs tid på att finna nya spännande viner som kan stärka den totala smakupplevelsen.

Vi är stolta att som jaktföretag kunna presentera ett kök som är konkurrenskraftigt med många prisbelönta restauranger.

Stäng
VISA BILDER
Stäng
Vi anser att mat och dryck är viktiga delar av jaktupplevelsen.
HJÄRTAT